Ciboninim igračima nagrade za poraz u Kupu

IAKO su proteklog vikenda u polufinalu jedva svladali Borik, a zatim u finalu Kupa Krešimira Ćosića izgubili od Zadra direktor Cibone Miličević izjavio je kako će predložiti nagrade za trenera i igrače, jer su "okolnosti u Zadru bile teške".

Naime, ozračje u Zadru, pogotovo tijekom utakmice s Borikom, bilo je vrlo nepovoljno za Cibonu, a Miličević je na jučer održanoj pressici kazao kako je čuo da su se događale "nedopustive stvari".

Cibonin direktor smatra nedopustivim da klub koji brani čast hrvatske košarke u Europi nema zaštitu na parketu.

Što je pod "nedopustivim" mislio Miličević komentirao je trener Vukova Dražen Anzulović koji je kazao da je dosta reći da je jedan od bitnijih Ciboninih igrača na poluvremenu rekao kako neće gubiti karijeru na ovakvim utakmicama.

Miličević je dodao i kako nije u redu da je neposrednom pogodbom završnica Kupa dodijeljena Zadru. Naime, tvrdi kako objašnjenje Hrvatskog košarkaškog saveza "ne drži vodu".

Naime, u HKS su dodjelu završnice Zadru objasnili 10-godišnjicom smrti Krešimira Ćosića. Miličević pak dodaje da je temeljem toga završnica mogla biti dodijeljena i Zagrebu jer je Ćosić rođen u Zagrebu, i s njim je Cibona osvojila prvi trofej.

Pročitajte više