Cico: Nisam uopće zabrinut, ovaj poraz ne mijenja ništa

UNATOČ činjenici da je Hrvatska u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u Coimbri pokazala igru nedostojnu svog ugleda, hrvatski izbornik Cico Kranjčar nije nimalo zabrinut viđenim.

Portugal je u subotu u Coimbri bez nekoliko ključnih igrača (Figo, Deco, Maniche) lako svladao Hrvatsku, koja je u 90 minuta igre ubilježila tek jedan udarac u okvir gola, te gredu Balabana.

Nakon susreta, hrvatski izbornik kazao je kako mu je nedostajalo šest ključnih igrača, te kako nije zabrinut zbog poraza od Portugala.

"Za prijateljski dvoboj bila je ovo dobra i otvorena utakmica, s puno šansi. Portugalci su imali više sreće, ali odlazim zadovoljan, uopće nisam zabrinut. U mojoj viziji i razmišljanjima ništa se nije promijenilo. Uostalom, nedostajalo nam je šest bitnih igrača. Portugalski izbornik Scolari je najavio uoči susreta kako će iz ovog dvoboja sigurno nešto naučiti. Isto vrijedi i za mene." - kazao je izbornik nakon susreta, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Najbolji pojedinac u hrvatskom dresu, Dado Pršo, kazao je kako Portugal nije nadigrao Hrvatsku, te kako je momčad poremetio prvi primljeni pogodak.

"Ako već moramo gubiti onda neka to bude u prijateljskim utakmicama, a kada dođe do bitnijih susreta, vjerujte, ponovno ćemo biti pravi." - kazao je Pršo.

Pročitajte više