BOKS

"Cigan iz Engleske ga je srušio": Fury pjeva o Wilderu na svom divljem tulumu

Screenshot: Youtube

TYSON FURY, poznat pod nadimkom Kralj Cigana, žestoko je proslavio osvajanje svjetske boksačke titule u teškoj kategoriji do koje je došao uvjerljivom pobjedom u Las Vegasu protiv Deontaya Wildera, čije je borbeno ime Brončani Bombarder.

Fury je tri puta rušio Wildera, iz čijeg kuta su u sedmoj rundi prekinuli mučenje svog borca bacanjem ručnika u ring.

Veliku feštu Fury je počeo tako da je natjerao 15 tisuća ljudi u dvorani gdje se održao meč da s njim pjevaju "American Pie", ali pravo slavlje slijedilo je u lasvegaškom noćnom klubu Hakkassan.

Tamo je rezervacija VIP stola za ovu zabavu koštala 15 tisuća dolara, a Fury je u krcati klub, ispred kojeg su ostale tisuće onih koji se nisu uspjeli probiti unutra, došao s bratom i brojnom svitom.

Ispočetka je plesao i pio u odijelu, ali je ubrzo završio gol do pasa i ogrnut zastavom Velike Britanije. Opet je s mikrofonom poveo svoje omiljene "American Pie" i "Sweet Caroline", ali ovaj put je slijedio dodatak u vidu njegove verzije poznate britanske pjesme iz Drugog svjetskog rata "Ten German Bombers".

Dok se u originalu pjeva o njemačkim bombarderima koje su prilikom napada na Britaniju srušili domaći branitelji, u Furyjevoj verziji je Brončani Bombarder pao izrešetan udarcima "Cigana iz Engleske". 

Pročitajte više