Ćiro: Atmosfera je užarena, navijači su nam veliki adut

SVEGA nekoliko sati preostalo je do odigravanja uzvratnog susreta 2. pretkola Lige prvaka između hrvatskog prvaka Hajduka i mađarskog Debrecena. Trener Ćiro Blažević djeluje smireno i sigurno, a u kraćem razgovoru za Index trener "Bilih" ne želi ni čuti o porazu.

Iako je Ćiro svjestan da su sve opcije na stolu, pa tako i ispadanje Hajduka iz natjecanja za Ligu prvaka, trener Hajduka optimističan je i kako kaže svjestan da se radi o velikoj utakmici.

Upravo kao i sunčano vrijeme koje je posljednjih dana grijalo Hrvatsku, tako i Ćiro atmosferu na Poljudu označava kao užarenu. Nema šanse da s trenerom razgovaramo o porazu, tako da je Ćiro sve konje svoje vjere upregnuo prema pobjedi i prolazu.

Ćiro nema novih iznenađenja što se tiče sastava, a kako kaže, zadovoljan je što su svi igrači na okupu i spremni za večerašnji susret. Od aduta na koje Ćiro večeras posebno računa, ističe navijače koje očekuje u velikom broju i od kojih očekuje presudnu podršku.

Hajdukov veznjak Mladen Bartulović kaže kako među igračima raste uvjerenje da momčad može nadoknaditi 3:0 iz Debrecena, te dodaje kako je vrlo važno da Hajduk što prije zabije prvi gol.

Iako večerašnja utakmica izgleda kao nemoguća misija za "Bile", postoji šansa da splitska momčad uspije Mađarima vratiti za poraz iz Debrecena, i zbog toga se nadamo da će Hajdukovci osvjetlati obraz i osigurati prolaz prema Old Traffordu.

Utakmica na Poljudu počinje u 20.15 sati, a tekstualni prijenos susreta možete pratiti na Indexu.

Sastav momčadi:

Hajduk: Kale, Granić, Žilić, Đolonga, Bartulović, Grgurović, Damjanović, Bišćević, Kranjčar, Bušić, Blatnjak

Debrecen: Csernyanszky, Eger, Szatmari, Mate, Nikolov, Sandor, Halmosi, Vukmir, Dombi, Kerekes, Bogdanović

Pročitajte više