GORICA - RIJEKA 0:0

Čolak: Imamo VAR, a ne možemo donijeti pravu odluku. Nisam igrao rukom

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

ANTONIO MIRKO ČOLAK pokazao se tragičarem u utakmici Gorice i Rijeke koja je završila bez golova, a upravo je Čolak bio taj koji je zabio jedini gol na susretu.

Na njegovu žalost, gol je poništen nakon što je sudac Jović pregledao snimku gola na VAR monitoru i vidio da je riječ o igranju rukom. Barem je on tako procijenio, Čolak se ne slaže.  

"Po meni, to je bio gol, pogodio sam loptu ramenom. Šteta, ja mislim da je to regularan gol. Pogledao sam i snimku kamere iza gola, no vidi se samo stativa. Šteta i što se to ne vidi dobro kao i u drugim ligama koje pratimo i vidimo kako se analiziraju sporne situacije. Imamo VAR, a ne možemo donijeti pravu odluku", rekao je najbolji Rijekin strijelac čije riječi prenosi Novi List

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Čolak je zbog tog dosuđenog igranja rukom dobio i žuti karton. Treća mu je to akumulirana opomena zbog koje propušta Osijek. Je li ta odluka ispravna, možete vidjeti u videu i svoj sud ostaviti ispod teksta. 

 

Pročitajte više