Cormier otkrio kako ga je White namamio na meč s Miočićem

Foto: Getty Images

SINOĆ su se u Las Vegasu Stipe Miočić i Daniel Cormier sučelili prvi put licem u lice. Borci, koji će se 7. srpnja međusobno boriti u Las Vegasu, susreli su se tijekom medijskog druženja u sklopu UFC-ove šou-emisije "The Ultimate Fighter".

U razgovoru s medijima Daniel Cormier pojasnio je kako ga je UFC-ov čelnik Dana White navabio na meč sa Stipom Miočićem. 
 
"Dana White uporan je čovjek. Jednostavno rečeno, postoje načini da se pojedine stvari zaista dogode. Već podosta dugo radim za njega i on razumije da za mene… Gledajte, volim novac i očito je da želite zaraditi kada radite ovakve stvari. Međutim, u konačnici se radi o nadmetanju i tako se Dana White dotaknuo onoga za što je znao da će izazvati moju reakciju. Tako je odjednom počeo spominjati stvari poput ‘povijesti’ i ‘ti možeš ispisati povijest ako ovo izvučeš', a to su stvari koje privuku moju pozornost. Poslušao sam ga, razmislio o tome i sada smo ovdje”, otkrio je Daniel Cormier novinarima kojima je razotkrio pozadinu razgovora koji je vodio sa Stipom Miočićem prije prihvaćanja međusobnog ogleda.
 

Pročitajte više