KVALIFIKACIJE ZA EURO 2020.

CRNA GORA - ENGLESKA 1:5 Englezi gubili pa razbili Crnogorce

Foto: EPA-EFE

U 2. KOLU skupine A u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine, Engleska je u Podgorici deklasirala Crnu Goru s 5:1.

A sve je tako idilično krenulo za domaćine. Vešović je sjajnim prodorom i egzekucijom po lijevoj strani već u 18. minuti bacio crnogorske navijače u delirij. Bio je to prvi ozbiljan pokušaj na utakmici s bilo koje strane i odmah je rezultirao pogotkom.

Vidjelo se da je rani pogodak šokirao Engleze, ali srećom za njih, brzo su odgovorili. Prvo je Keane pogodio glavom s ruba peterca nakon ubačaja iz prekida Barkleyja, a onda je baš Barkley pogodio za 2:1 devet minuta kasnije. 

Zasluga za gol ipak ide Hudsonu-Odoiju koji je krasno prošao po lijevoj strani, opalio, a njegov udarac Barkley je samo preusmjerio u mrežu. Hudson-Odoi inače je večeras imao prvi nastup u početnoj momčadi Engleske i bio je jedan od najboljih pojedinaca. Čudno je da ovaj 18-godišnjak ne dobiva više prilika u Chelseaju jer se radi o vrlo talentiranom igraču.

U drugom poluvremenu Englezi su samo nastavili tamo gdje su stali na kraju prvog dijela. Barkley je drugim golom na utakmici povećao na 3:1, Kane je iz blizine zakucao i četvrti engleski gol u mrežu crnogorskog vratara, a Sterling je u 81. minuti postavio konačni rezultat.

Engleska je tako fantastično krenula u kvalifikacije za Euro 2020. U prvoj utakmici pregazili su Češku 5:0 i sada s gol-razlikom 10:1 drže vrh skupine A. Crna Gora ima jedan bod nakon dva susreta iz 1. kola na gostovanju u Bugarskoj, gdje su odigrali 1:1

Montenegro - England Rezultati uživo

Crna Gora - Engleska: 1:5

 

Rezultati by SofaScore

 

 

Pročitajte više