Cro Cop o Schaubu: Borit ćemo se kad me već toliko želi



CRO COP se vraća u UFC-ov kavez već u ožujku protiv Brendana Schauba nakon što ga je u posljednjoj borbi u rujnu nokautirao Frank Mir.

Mirko je za Gol.hr rekao kako je Schaub u više navrata tražio da se bori s njim.

"Zvao me već nekoliko puta, izrazio je želju da se bori samnom, pa evo, dobit će borbu", rekao je Filipović i dodao: "Nisam još pogledao njegovu borbu, ali dobit ću snimku ovih dana".

Schaub, visok 194 centimetra i ima oko 110 kilograma, je 27-godišnji bivši igrač američkog nogometa kojemu je najveći uspjeh pobjed nad Gonzagom u UFC-u 121. Do sada je skupio sedam pobjeda i jedan poraz, u prvoj borbi od Rona Nelsona. Schaub je želio jakog protivnika, spominjao se Frank Mir, ali je dogovorena borba sa Filipovićem.

Pokrajac: Rekli su da vole moj stil

Igor Pokrajac prije nekoliko tjedana je izgubio na UFC-ovom spektaklu u Las Vegasu jednoglasnom odlkom sudaca od "američkog psiha" Stephana Bonnara.

Već 3. ožujka borit će se na UFC-u u Louisvilleu protiv američkog borca Todda Browna.

"Iako sam izgubio posljednju borbu, brzo su mi dali novu. Rekli su da vole moj stil borbe", rekao je Pokrajac za Gol.hr.

Browna je beskompromisni "fajteru", skromnih tehničkih kvaliteta, ali velikog srca i dobre "all around" potkovanosti. Protivnike je završavao nokautima, ali i gušenjima što samo govori kako Pokrajac treba biti na oprezu.

Pročitajte više