Cro Cop: Uskoro počinjem s treninzima, ne želim da Cibalia trpi zbog mog neznanja

NAJBOLJI hrvatski borac Mirko Filipović vrlo je ozbiljno shvatio svoj angažman u NK Cibaliji, svom omiljenom klubu za kojeg je nedavno i debitirao u susretu s Vukovarom 91.

Filipović je, pod uvjetom da mu klub ne isplati ni kune, potpisao ugovor s NK Cibalijom, te mu svojim angažmanom na terenu ali i van njega želi pomoći na povratku u 1. HNL. U svojoj prvoj službenoj utakmici, koju je Cibalia dobila rezultatom 1:0, Mirko je zaigrao u napadu.

"Nogomet je moja velika strast. Ovom sam se nadao još kao dijete, zaigrati za moj najdraži klub Cibaliju. Kamo sreće da još uspijem postići i pogodak." – izjavio je Mirko za Jutarnji list nakon utakmice.

Iako će neki njegov angažman u Cibaliji možda shvatiti kao egzibicionizam ili marketinški trik, Mirko se najozbiljnije misli posvetiti igranju u Cibaliji, pri čemu naravno neće zaboraviti na svoje ostale obaveze.

"Počet ću ubrzo s najnormalnije s nogometnim treninzima, budući da ne želim da Cibalia ikad trpi zbog mog neznanja. Kao profesionalac u sportu to nikada ne bih sebi dopustio. Iako ću, naravno, tehničke nedostatke, nadoknaditi borbenošću, po kojoj sam poznat." – ustvrdio je Mirko, dodajući kako se već na sljedećoj utakmici u Bjelovaru nada većoj minutaži.

"Usto, vjerujem da mogu pomoći Cibaliji. Ovaj debi želi prikazati japanska Fuji televizija, što znači da će moji nastupi dobiti odličnu marketinšku dimenziju. Na putu prema 1. HNL, to je od izuzetne važnosti za klub." – zaključio je novi napadač Cibalije, koji će nesumnjivo utjerati strah u kosti svim obrambenim igračima koji mu stanu na put.

Pročitajte više