PFL

Cro Copov učenik večeras ide u lov na milijun dolara

Foto: AP Photo/Gregory Payan/Guliver Images

NOĆ S ČETVRTAK na petak donosi novu PFL priredbu koja se održava u SAD-u, a na njoj se bori i Dubrovčanin Ante Delija, jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca.

Delija u kavez ulazi protiv Brazilca Bruna Cappelozze. Hrvatski borac na vaganju je imao 105.7 kilograma, a njegov protivnik je tek 400 grama teži.

Deliji će to biti 21. borba u karijeri (17-3) i prva nakon studenoga 2019. godine, kada je u Zagrebu pobijedio Olija Thompsona. U nizu je od tri pobjede. 

Lovi bogatstvo

Cro Copov učenik se bori za pobjedu na PFL turniru koja donosi čak milijun dolara, a Brazilac mu je prva prepreka na putu do ogromnog bogatstva.

Ranije je Delija trebao debitirati u UFC-u, ali je zbog ugovora s PFL-om ipak morao pričekati taj trenutak pa će sada prvo krenuti po ovu veliku nagradu. 

Drugi nastup na PFL-u

Delija je na istom turniru nastupio i 2019. godine. Iako je u prvom kolu svladao Carla Seumanutafu, morao se povući iz daljnjeg turnira zbog ozljede.

Po uzoru na NBA, PFL je organizirao balon u kojem su borci i njihovi timovi bili izolirani od vanjskog svijeta. Sve se odvija u Atlantic Cityju u hotelu Ocean Casino Resort. Borci su doputovali u balon barem 17 dana prije meča i svakodnevno su testirani  na koronavirus.

Sve borbe večeri

Fabricio Werdum vs Renan Ferreira 
Kayla Harrison vs. Mariana Morais
Mohammed Usman vs Brandon Sayles 
Larissa Pacheco vs. Julija Pajic 

Ante Delija vs. Bruno Cappelozza
Cindy Dandois vs. Kaitlin Young
Genah Fabian vs. Laura Sanchez
Denis Goltsov vs. Muhammed Dereese
Olena Kolesnyk vs. Taylor Guardado

Pročitajte više