Cvitanović: Ademi je suznih očiju napustio trening, tako se živi za klub

Foto: Hina

DINAMO je u Koprivnici pobijedio Slaven Belupo s 1:0 i pobjegao na +10 bodova pred drugoplasiranim Osijekom.

Trener Dinama Mario Cvitanović je nakon utakmice rekao: "Sretan sam zbog pobjede i karaktera i ustrajnosti od prve do zadnje minute. Zadovoljan sam dominacijom i našim intenzitetom igre. Nedostajala nam je zadnja trećina i možda neke situacije koje smo stvorili, ali nismo realizirali kako smo zamislili".

Dinamo se mučio 88 minuta prije nego što je Amer Gojak zabio za pobjedu dvije minute nakon ulaska s klupe.

"Moramo biti sretni što smo u 89. minuti ipak dali gol, i to protiv jednog dobrog i organiziranog protivnika. Jako je teško probiti takvu zatvorenu formaciju, ali moramo naučiti rješavati neke stvari pod pritiskom. Belupo nije ništa stvorio, to je dobra stvar, imali su dvije-tri situacije koje su možda mogle biti opasne, ali sve iz naših netočnih dodavanja. Rrahmani je odigrao, kao svi drugi, solidnu utakmicu, to je bio moj izbor. Ademi je jučer napustio trening suznih očiju. To je dokaz koliko se živi za ovaj klub", rekao je Cvitanović.

"Moram pohvaliti cijelu ekipu na stavu, karakteru i odlučnosti da dobijemo ovu utakmicu i da se kući vratimo sa sva tri boda. To je najbitnije", rekao je trener Dinama i dodao: "Trebamo ići utakmicu po utakmicu i nastaviti ovako. Ovo je 15. od 36 kola, nismo niti na polovici, ne treba donositi zaključke u ovoj fazi natjecanja. Do zadnjeg kola nećemo razgovarati ni o čemu, samo o sljedećoj utakmici."

Junak pobjede Amer Gojak, koji je zabio za pobjedu u 89. minuti, bio je jako sretan zbog prvog pogotka ove sezone. "Bitno je da smo osvojili sva tri boda, svaka nam je pobjeda jako važna. Sad je reprezentativna pauza, onda se vraćamo prvenstvu i kupu", rekao je.

 

Pročitajte više