Cvitanović: Boli me, poklonili smo tri gola, neću ulaziti u neke odluke

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U ODGOĐENOM susretu 23. kola Prve HNL Rijeka je na Rujevici deklasirala Dinamo 4:1 (1:1).

>Kek: Bili smo pametni i iskoristili smo sve što nam je Dinamo poklonio
 
Dinamo je u derbi ušao s devet bodova više od prvog pratitelja Hajduka i utakmicom manje, te s čak 15 bodova više od branitelja naslova Rijeke. Usprkos porazu 'modri' su i dalje uvjerljivo vodeći, no u zadnja tri kola izgubili su dva velika derbija. Prvo od Hajduka na stadionu Maksimir (0:1), a sada i od Rijeke na Rujevici.

>RIJEKA - DINAMO 4:1 Veliki preokret u ludom derbiju na Rujevici

"Čestitam Rijeci na pobjedi, a ne znam kako bih komentirao utakmicu. Što da kažem suvislo, a da ne ispadne smiješno. Dobro smo otvorili susret i poveli 1:0. Što možemo reći sada nakon 4:1", rekao je Mario Cvitanović pa nastavio:
 
"Minimalno tri poklonjena gola, crveni karton... Neću ulaziti u neke odluke. Mislim da smo inzistirali bez obzira na to sve skupa. Što reći pametno i suvislo nakon ovakvog rezultata. Ovo je velik poraz, boli i nije dobro za nas. Rekao sam to i igračima u svlačionici. Nikako nije dobro. Pustimo pouke i to da naučimo nešto iz svake utakmice. Svaka utakmica nosi svoje, u svakoj se događaju ovakve stvari, ali danas su takve stvari bile vidljive i kažnjene. Morat ćemo donositi neke odluke", završio je trener Dinama. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više