Daily Mail: Mourinho ponovno želi Modrića, moguća je velika razmjena Reala i Uniteda

Foto: Guliver Image/Getty Images

REAL ne odustaje od Davida de Gee, a uz njega u Madrid želi dovesti još dvojicu nogometaša Manchester Uniteda, otkriva Daily Mail.
 
Aktualni europski prvak spreman je za De Geu, veliku želju Realova predsjednika Florentina Pereza, u Manchester poslati Garetha Balea. De Gea je navodno nesretan u Unitedu i san mu je braniti u Realu, a za Balea se sve više priča da će se vratiti u Premierligu jer nitko u Madridu nije oduševljen njime.
 
Uz De Geu, kojem ugovor s Unitedom traje do 2019. godine uz mogućnost produženja na još jednu godinu, Real želi i Paula Pogbu i Anthonyja Martiala. 
 
S druge strane, Manchesterov menadžer Jose Mourinho spreman ih je pustiti u Madrid ako bi u razmjeni dobio Luku Modrića i Tonija Kroosa. 
 
I dok je razmjena De Gea - Bale prema procjenama engleskih novinara realna opcija, u Madridu bi se smatra Daily Mail teško odrekli Modrića i Kroosa u kojima Mourinho vidi nasljednike Pogbe, Michaela Carricka i Marouanea Fellainija u sredini terena. 
 
Podsjetimo, upravo je Mourinho 2012. godine odveo Modrića iz Premierlige i Tottenhama u Real. 
 
"Hvala vam na svemu i želim vam sve najbolje u budućnosti. Uživao sam raditi s vama. Tužan sam što odlazi. Najbolji trener", napisao je Modrić nakon što je portugalski trener 2013. godine napustio Real. 

Pročitajte više