TRANSFERI

Daily Record: Hrvat je živio kao nomad. Sad dolazi u Rangerse za 2.5 mil. funti

Foto: EPA

ANTONIO ČOLAK će postati novi igrač Glasgow Rangersa. Proteklih tjedana spominjalo se kako će hrvatski napadač napustiti PAOK i potpisati za škotskog velikana i nedavnog finalista Europa lige. Daily Record piše kako su se PAOK i Rangersi dogovorili oko iznosa transfera, a koji bi trebao iznositi 2.5 milijuna funti.

Trener Rangersa Giovanni van Bronckhorst navodno se divi 28-godišnjem Čolaku, koji je na posudbi u Malmöu u prvom dijelu prošle sezone golovima iz kvalifikacija za Ligu prvaka izbacio upravo Škote. "Hrvatski reprezentativac vodio je nomadski život zadnjih nekoliko sezona, no bio je hit tijekom posudbe u Malmöu", piše Daily Record, misleći na to da je Čolak promijenio puno klubova.

"Van Bronckhorst ga vidi kao savršenu nadogradnju napada", tvrde. Čolak je igrajući za Malmö u prvom dijelu sezone zabio 19 golova. Potom se vratio u PAOK, s kojim ima još dvije godine ugovora, no ondje nije bio prva opcija. Upisao je tri nastupa za hrvatsku reprezentaciju, a nastupao je za Rijeku, Hoffenheim, Ingolstadt, Darmstadt i druge klubove.

Pročitajte više