reprezentacija

Dalić pustio novinare da gledaju cijeli trening. Nitko iz prve ekipe nije trenirao

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NAKON što se danas dvaput požalio novinarima kako je pod strahovitim pritiskom zbog medijskih kalkulacija oko početnog sastava Hrvatske te im poručio da neće primiti veću plaću ako kroz novine pogađaju sastav u novinama dva dana prije utakmice, Zlatko Dalić je danas u Rovinju pustio izvjestitelje da prate trening do kraja.

 

Inače je svaki Dalićev trening otvoren prvih 15 minuta, a izbornik je poručio kako u Rovinju nema potreban mir jer se prate treninzi i kasnije svatko može napisati što ga je volja jer mu je takav posao. Danas je na treningu reprezentacije u 18 sati po velikoj vrućini blizu terena reprezentacije na igralištu NK Rovinj bilo pet-šest znatiželjnih domaćih stanovnika i novinarske ekipe pred kojima je Dalić očito namjeravao ublažiti efekte predstave na današnjoj press-konferenciji.

Trenirali su samo igrači koji jučer nisu startali u porazu od Engleske kao i oni koji su ostali van zapisnika na klupi ili na tribini. Dobre vijesti su da je kompletan trening odradio Dejan Lovren kojeg Dalić sprema za povratak u zadnju liniju protiv Češke nakon ozljede ligamenata. Nalazi Borne Barišića također su dobri te se i on vraća u konkurenciju za lijevi bok gdje ga je protiv Engleske mijenjao mladi Joško Gvardiol. Na današnjem treningu bili su vratari Sluga, Livaković i Kalinić treniraju, potom Lovren, Juranović, Bradarić, Škorić, Vlašić, Oršić, Budimir, Brekalo, Badelj, Pašalić, Ivanušec i Petković.

Dalić je najavio više promjena za utakmicu s Češkom koja je na rasporedu 18. lipnja od 18 sati u Glasgowu. 

 

Pročitajte više