"DEČKO MISLI DA JE RONALDO, A SAMO ŠETA PO TERENU" Engleske legende napale Bilićevog miljenika

Foto: Guliver Image/Getty Images

SLAVEN BILIĆ na udaru je engleske javnosti i navijača nakon teškog poraza West Hama kod kuće od Brightona (0:3) u 9. kolu Premier lige. Hammersi su doživjeli pet poraz u prvenstvu, 17. su na ljestvici sa svega osam bodova nakon devet kola i engleski mediji tvrde da je Bilić već bivši.
 
No, nije samo bivši hrvatski reprezentativac na udaru kritike nakon novog debakla West Hama. Legende engleskog nogometa, a danas TV komentatori, Gary Naville i Jamie Carragher, brutalno su napali najskupljeg igrača u povijesti West Hama Marka Arnautovića.
 
"Očekujem od njega da bude igrač koji će činiti razliku na svakoj utakmici. Sretan sam što ga imam", rekao je Slaven Bilić nakon što je ovog ljeta za klupski rekord od 27 milijuna eura iz Stokea doveo austrijskog reprezentativca.
 
Kako je krenulo, razliku je počeo raditi, ali za protivnike i baš bi Bilića njegov miljenik mogao koštati otkaza. S tim se slažu Neville i Carragher.
 
''U karijeri sam igrao sa samo jednim nogometašem koji je imao dobar izgovor da ne igra obranu. To je bio Cristiano Ronaldo, ali on zabija 40 golova po sezoni. Ovaj dečko za sebe misli da je Ronaldo, a to je veliki problem, jer misli da je bolji nego što zapravo je'', rekao je Neville, a Carragher se nadovezao:
 
''Zbog ovakvih igrača treneri dobivaju otkaze. Arnautović je doveden za ogroman novac, a samo se šetao po terenu. Nevjerojatno.''
 
Arnautović je ove sezone odigrao sedam utakmica i nije zabio ni gol.
 

 

Pročitajte više