LIGE PETICE

Di Marzio: Ancelotti u četvrtak daje otkaz u Napoliju i Kovaču uzima posao

Foto: EPA

NIKO KOVAČ jučer je bio u Londonu na utakmici West Hama i Arsenala, a njemački Sky raspisao se o tome da će upravo hrvatski stručnjak naslijediti Unaija Emeryja na klupi engleskog velikana.

Danas su se pojavile nove informacije, a objavio ih je Gianluca Di Mario, najveći talijanski stručnjak za transfere koji tvrdi da će na klupu Arsenala do kraja tjedna sjesti Carlo Ancelotti.

Talijanski stručnjak već neko vrijeme nije u dobrim odnosima s predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom, a sve je počelo prije malo više od mjesec dana.

Velika trenerska križaljka

Nogometaši Napolija po naredbi Ancelottija ignorirali su želju predsjednika da vrijeme prije važne utakmice u Ligi prvaka provedu u karanteni i tu je puklo. Neki igrači su kažnjeni, a Ancelotti nikad nije popravio svoj odnos s De Laurentiisom.

Upravo zbog toga Di Marzio piše da će Ancelotti već u četvrtak nakon utakmice s Genkom u Ligi prvaka, neovisno o rezultatu, podnijeti ostavku kako bi postao trener Arsenala. 

Ancelottija bi na klupi Napolija trebao naslijediti Gennaro Gattuso. On je od 2017. do 2019. godine vodio Milan, a nakon što prošle sezone nije uspio osigurati Ligu prvaka napustio je klupu Milana i od tada je bio bez kluba.

Pročitajte više