Dinamo dovodi Handžića za jednu od najvećih odšteta u povijesti BiH

DINAMO je za 19-godišnjeg napadača Sarajeva, Harisa Handžić, ponudio pola milijuna eura te će mladi igrač iz susjedne nam države uskoro prijeći u modru momčad. Već smo prije pisali o zanimanju Dinama za mladog igrača, no sad je transfer vrlo blizu ostvarenja i Handžić je već jednom nogom u Maksimiru.

Skauti Zdravka Mamića detaljno su proučili ovog nogometaša, gledali su ga gotovo svaku utakmicu u drugom dijelu bosanskohercegovačke Premijer lige te su, kako navode tamošnji mediji, poslali jednu od najvećih ponuda u povijesti BiH.

Mustafa Dučić, predsjednik Komisije za transfere igrača s Koševa, koji ima velike zasluge u realizaciji ponude, smatra da je transfer gotova stvar.

"Svi želimo ono što je najbolje za klub. U dogovoru sa predsjednikom Šumanom i potpredsjednikom Bašićem smo zaključili da je to najbolje za nas i igrača pa je će gotovo sigurno doći do realizacije transfera", rekao je Dučić.

I Handžić je zadovoljan, zna da dolazi u veliki klub i da mu se pruža mnogo mogućnosti. Uostalom, rekao je zna koliko su klubovi iz zapadne Europe spremni platiti nogometaše iz Maksimira.

"Moj odlazak u Dinamo je gotova stvar. Dolazim u veliki klub i čekam dan kad ću obući modri dres", rekao je Handžić.

Glasnogovornik Dinama, Ado Kožul, nam nije htio potvrditi ovu informaciju pravdajući se da će se više znati kad dođe sportski direktor Zoran Mamić.

"Nemam nikakvih informacija o tome. Više ćemo znati nakon što se sportski direktor vrati u Zagreb", rekao je Kožul za Index.

M.Pa.
Foto: fksinfo.com

Pročitajte više