NAVIJAČI

Dinamovci o cijenama godišnjih ulaznica: Da se bacimo s tribine ili prodamo bubreg?

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

DINAMO od sutra, 30. lipnja, u prodaju pušta godišnje ulaznice za sezonu 2022./2023. Navijači koji ih kupe moći će do kraja sezone ići na sve utakmice u HNL-u, Kupu i Superkupu te na sve europske utakmice u kvalifikacijama, skupinama i eventualnoj nokaut-fazi, bilo da je riječ o Ligi prvaka, Europa ligi ili Konferencijskoj ligi.

Dio navijača hrvatskog prvaka na društvenim je mrežama izrazio veliko nezadovoljstvo cijenama godišnjih ulaznica, koje su u nekim slučajevima dva, skoro i tri puta više nego u nekim od prethodnih sezona. Podsjećamo, lani Dinamo nije u ponudi imao godišnje ulaznice. Neki navijači zamjerili su klubu i to što su im "propale" godišnje ulaznice za vrijeme korone. Ovo su neki od komentara.

"Ma ovo je zabadava. Niste normalni."  "Kaj ćemo sa korona sezonom kad je propala godišnja i kaj bu ak bu ponovo neka šuga u điru?!" "A ništa, idemo prodati bubrege." "Tribine me zovu ?? Kaj da se bacim s njih ili čekam da se sruše na mene!!! Izradite jebeni stadion više!"

Cijene godišnjih ulaznica:

Tribina sjever dolje 700 kuna
Tribina sjever gore 700 kuna
Tribina zapad gore 1100 kuna
Tribina zapad dolje 1800 kuna

Iz kluba su priopćili da je godišnje ulaznice moguće kupiti gotovinom, karticama i na rate. Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na godišnje karte uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine.

Godišnja članarina za osobe do 18 godina stoji 40 kuna, za osobe od 18 do 60 godina 60 kuna, a za starije od 60 godina 40 kuna. Svatko tko se učlani u klub, odmah ima pravo kupiti godišnju ulaznicu s popustom, a ima i 10 posto popusta u klupskim dućanima.

 

Pročitajte više