Dok čeka Kosovo, Kramarić se dotaknuo i Dinama: "Oni su kao i moji penali"

Foto: Hina

ANDREJ KRAMARIĆ i suigrači spremaju se za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Hrvatska drži prvo mjesto u skupini I, a ima isti broj bodova kao i Island. Momčad Ante Čačića igrat će 2. rujna kod kuće protiv Kosova, a 5. kod Turske...

"Svi znamo što se od nas očekuje. Kosovo ne bi trebao biti problem, a i od Turske smo kvalitetniji, ali treba biti spreman na atmosferu ondje na stadionu. Zadovoljan sam svojim igrama, sve je krenulo kako treba, ali ne treba pretjerivati, sezona je tek počela", rekao je Kramarić.

Rijeka se nije uspjela preko Olympiacosa plasirati u grupnu fazu Lige prvaka, ali će igrati Europa ligu, bez koje je ostao Dinamo. 

"Kao navijač Rijeke mogu biti zadovoljan, moći će navijači uživati, vidjet će Beč, Atenu i Milano, a Rijeka svakako može proći. Dinamo? To je zakon velikih brojeva, kao s mojim penalima, jednom se moralo dogoditi", naglasio je Krama. 
 

 
S druge strane, Borna Barišić pozvan je u reprezentaciju te bi mogao i zaigrati na lijevom boku u kvalifikacijama. 
 
"Sretan sam što sam u 'pravoj' reprezentaciji, ponosan ako ću zaigrati za Hrvatsku. Ovdje su velika imena, čast mi je. U posljednje vrijeme igram u dobroj formi, zaslužio sam ovo. Evo, Pivarić u zadnje vrijeme nije puno igrao, ali ga jako cijenim kao osobu i igrača, no dat ću sve od sebe da se nametnem", poručio je Barišić.
 

Prije dva tjedna Josip Pivarić doživio je ozljedu glave u svom debiju za Dinamo Kijev. Međutim, s velikim šavovima stigao je na okupljanje i spreman je pomoći protiv Kosova i Turske.
 
"Mi smo Hrvatska i idemo po dvije pobjede. Ozljeda? Eto, valjda se trebalo tako dogoditi, sam se sebi nasmijao, u prvoj se utakmici ozlijediti u osmoj minuti, to ne mogu mnogi! Pratio sam Dinamo, nije ispalo najbolje, pogodio me neuspjeh protiv Albanaca, to je moj život, moj klub, moja prošlost i budućnost".
 
Barišić tvrdi kako je Dinamo minirao njegov transfer u Kijev, gdje je umjesto njega stigao upravo Pivarić...
 
"Među nama mora postojati respekt, i postoji, a pofajtat ćemo se za poziciju. Također, Domagoj Vida je u Dinamu najjača karika i lider, i čim je on uz mene, drugačije me gledaju. A Srna me prvi nazvao kad je saznao da idem u Ukrajinu i dočekao me, dao mi niz informacija", zaključio je Pivarić.

 

Pročitajte više