ZANIMLJIVOSTI

Dok mu se kolege hvale jahtama i egzotikom, on uživa na javnoj plaži i jede varivo

Foto: Instagram / Manu Trigueros, Profimedia

DOK SE većina nogometnih zvijezda ljeti na društvenim mrežama hvali fotografijama i snimkama s luksuznih jahti ili s nekih egzotičnih destinacija za godišnji odmor, veznjak Villarreala oduševio je javnost svojom skromnošću i usput na sebe navukao šale suigrača.

Manu Trigueros proveo je normalni odmor s obitelji i objavio samo dvije fotografije. Na jednoj jede varivo, a na drugoj je s kćerkicom na javnoj plaži u blizini Villarreala, koju je dijelio s lokalcima i običnim turistima.

"Ne volim stavljati fotografije jahti i sličnog na svoj profil. Uživao sam u ovom ljetu kao nitko drugi", rekao je Trigueros za Radioestadio Noche nakon što se priključio klupskim pripremama za novu sezonu.

Varivo na paklenim vrućinama

Kaže da su ga suigrači počeli zadirkivati čim se pojavio na pripremama, ali da sve shvaća kao šalu. Uostalom, više ih je iznenadio fotografijom na kojoj zadovoljno pozira za stolom s tanjurom variva i čašom vina ispred sebe. 

"Fotografija na kojoj jedem varivo u Talaveri usred toplinskog vala izazvala je veliku pozornost, ali moja mama radi jako dobro varivo", objasnio je 30-godišnji Trigueros, koji je u Villarreal stigao prije 12 godina i od tada postao svojevrsna klupska ikona, odigravši 423 utakmice uz 34 gola i 38 asistencija.

Pročitajte više