Drama u Bayernu: Svi nezadovoljni, Toni odlazi

LUCA TONI je u tri dana poslao dvije potpuno različite izjave - prvo da želi ostati, a potom da ne može izdržati lošu atmosferu u Bayernu.

U Münchenu je prilično napeta atmosfera iz više razloga. Prvo, na travnjaku nije sve idealno za Bayern jer u posljednje vrijeme imaju niz loših rezultata ili neuvjerljivih pobjeda pa su tako Hamburg, Werder i Schalke sasvim blizu vrha.

Nesigurna je potom pozicija trenera Ottmara Hitzfelda kojeg čelnici gotovo tjeraju iz kluba svojim izjavama, a dva velika ovoljetna pojačanja također izražavaju nezadovoljstvo.

Franck Ribery nije rekao ništa direktno, ali je ipak spomenuo kako pati za atmosferom iz Marseillea gdje je sve bilo ugodnije i ljepše. Luca Toni je, pak, u nekoliko dana poslao u javnost dvije dijametralno suprotne izjave. Prvo je rekao kako nema namjere otići, ali u zadnja dva dana kao da vapi za promjenom.

Prvo je spomenuo kako bi se volio vratiti u Serie A, a potom je rekao:

"Teško je ovih dana biti član Bayerna. Čini mi se da ovdje nitko nije iskren, niti da postoje normalni iskreni odnosi među ljudima koji žive za Bayern. "

Glas se brzo proširio pa su tako dvije engleske momčadi reagirale promptno. Arsenal i Tottenham su odmah dali do znanja kako su spremne angažirati 30-godišnjeg talijanskog napadača. Lov je, dakle, počeo, a situacija u Bayernu je očito svakim narednim danom sve složenija.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više