Eduardo: Žarko sam želio biti s dečkima na Euru, ali nažalost to nije moguće

"IDUĆIH nekoliko mjeseci su ključni za moj oporavak", poručio je Eduardo da Silva preko stranice Arsenalovih navijača Arsenal Mania.

Eduardo se nalazi u Brazilu na rehabilitaciji odakle su jučer stigle izvrsne vijesti da je hrvatski reprezentativni napadač odbacio štake i počeo lagano trčkarati, odnosno da se oporavlja puno bolje i brže od očekivanog. No, zbog procesa rehabilitacije Eduardo se neće moći pridružiti svojim suigračima na Europskom prvenstvu, iako im je žarko želio pružiti moralnu podršku.

"Prema planu rehabilitacije moram nastaviti raditi u Brazilu pa ću Europsko prvenstvo gledati na televiziji. Stvarno sam želio biti tamo s dečkima, ali to je nemoguće. Brazilska će televizija prenositi sve utakmice, a ja ću svim srcem navijati za Hrvatsku", kaže Eduardo.

Svojim napretkom Dudu je zadovoljan. "Jako puno radim. Svaki dan imam fizioterapiju i već sad se osjećam puno bolje. Držim se plana i programa i zasad sve ide po rasporedu. No, i dalje nije moguće sa sigurnošću reći koliko će moj oporavak trajati. Moglo bi proći četiri, pet mjeseci. Sve ovisi o fizioterapiji. Vidjet ćemo što liječnici kažu", poručio je Eduardo.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više