LIGE PETICE

El Nacional: Messi tjera Icardija iz PSG-a. Na pomolu velika razmjena zvijezda

Foto: EPA

PSG-ov Mauro Icardi mogao bi zbog navodne bračne nevjere ostati ne samo bez supruge nego i agentice koja se brine o njegovoj karijeri. Wanda Nara vjerojatno će napustiti taj posao, navode talijanski izvori koji pišu o mogućem razvodu braka slavnog para.

On, podsjetimo, traje od 2014. godine. Mauro i Wanda tada su sklopili bračne zavjete, samo godinu dana nakon što se ona rastala od njegovog tadašnjeg suigrača i prijatelja Maxija Lopeza, s kojim je dobila troje djece. S Icardijem ih ima još dvoje.

Icardi je trenutačno skroz izvan nogometnih zbivanja i prošlog tjedna nije trenirao ni igrao za svoj klub.

Takva situacija iritira Lionela Messija, koji je odmah postao glavni autoritet u svlačionici francuskog doprvaka. Španjolski El Nacional piše je zbog toga Messi u svađi s Icardijem te da je od kluba tražio da se Icardi odmah proda.

To stvara podjele u svlačionici PSG-a i prema pisanju španjolskog medija, PSG je spreman pustiti Icardija u Barcelonu, a zauzvrat dobiti Sergija Aguera.

Aguero je ovoga ljeta došao u Barcelonu besplatno iz Manchester Cityja, a glavni razlog tog transfera bio je odličan odnos s Lionelom Messijem. Messi je na kraju iznenađujuće napustio Barcelonu, a Aguero se teško ozlijedio.

Messi, čini se, pod svaku cijenu želi zaigrati sa svojim najboljim prijateljem i usput se riješiti problematičnog Icardija.

Pročitajte više