Eto´o na posudbi u Saudijskoj Arabiji!?

JEDAN od najboljih svjetskih nogometaša, napadač Barcelone Samuel Eto´o na tri mjeseca će pojačati pobjednike azijske Lige prvaka, saudijski Al Ittihad, navodi se na službenim stranicama nogometne Konfederacije Azije. Na tiskovnoj konfereciji u Jeddi, gdje je predstavljeno ovo ekskluzivno pojačanje, Eto´o je izjavio: "Ne igram samo za novac. Sreća mi je prioritet i zato sam odlučio pojačati Al Ittihad u azijskoj Ligi Prvaka."

Sretni Etoo će igrati za neodređenu, ali u svakom slučaju "nemoralnu" sumu, a saudijski mediji navode da će za klub igrati tri mjeseca. Od rujna, kada počinje četvrtfinale natjecanja, a postoji mogućnost da za petro-dolare zaigra i u prosincu na Svjetskom klupskom nogometnom prvenstvu, ukoliko se klub plasira na to natjecanje.

Predsjednik Al Ittihada, Mansoor Al-Balawi, inače je poznat da najvaljuje bombastična pojačanja koja se na kraju ne ostvare, a napominjemo kako za njegov klub trenutno, također na posudbi, igra Mohammed Kallon, nekadašnji Interovac, a sad igrač Monaca.

Z.A.

Pročitajte više