EUROPA LIGA

Evo gdje danas možete gledati Hajduk na prvom europskom ispitu

Foto: PIXSELL

HAJDUK danas utakmicom od 18 sati u gostima protiv Gzire otvara europsku sezonu za hrvatske klubove. Splitski klub kreće najranije, od prvog pretkola Europa lige.

Utakmicu na Malti najavio je trener Hajduka Siniša Oreščanin.

"Upoznajemo se s uvjetima ovdje, vrućina i igralište, igrači su spremni za utakmicu. Dolazi nam prerano jer smo tek nepunih mjesec dana u pripremama, ali smo ovu utakmicu uračunavali u to. Ne podcjenjujemo protivnika, to je sigurno, vidim to kroz razgovor s igračima", rekao je Oreščanin.

Oreščanin ima malih problema oko sastava, na put nije poveo Posavca (odluka Oreščanina), Juranovića (ozljeda) i Caktaša (ozljeda).

Hajduk je veliki favorit u današnjoj utakmici, a najveći problem igračima Hajduka moglo bi predstavljati sparno vrijeme. Temperature na Malti idu do 37 stupnjeva, a danas u 18 sati očekuju se 32 stupnja.

Gal Leibovitz iz Izraela bit će glavni sudac današnjeg prvog službenog ogleda Bijelih u novoj sezoni, a pomagat će mu sunarodnjaci Tom Adi, Moshe Bohbot i Shalom Ben Avraham.

Utakmicu možete gledati na Areni sport 1 od 18 sati.

Igrači Hajduka koji mogu zaigrati na Malti:

1 Tomislav Duka, 3 Borja López, 5 Hamza Barry, 6 Darko Nejašmić, 7 Ádám Gyurcsó, 8 Stefan Simić, 14 Oleksandr Svatok, 18 Dino Beširović, 19 Ivan Delić, 21 Jairo, 23 Anthony Kalik, 24 Stanko Jurić, 31 Ivan Dolček, 33 Domagoj Bradarić, 34 Ardian Ismajli, 40 Marin Ljubić, 47 Francesco Tahiraj i 93 Bassel Jradi.


 

Pročitajte više