HNL

Evo gdje gledati današnji derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

OD 20 sati Dinamo u posljednjem kolu HNL-a na Maksimiru igra protiv svog najvećeg rivala Hajduka u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. Dinamo i Hajduk do prošlog kola vodili su borbu za naslov prvaka, a zagrebačka momčad titulu je obranila 2:0 pobjedom u Šibeniku pobjegavši Hajduku na nedostižna četiri boda.

"Za nas je ovo utakmica protiv najvećeg rivala, nema nikakvog opuštanja. Hajduk je ove sezone odličan, ima i finale Kupa ispred sebe. Oni žele ostati na toj razini, a mi ćemo učiniti sve da razveselimo navijače. Jedva čekam taj naboj, ne smijem ni reći pred koliko smo ljudi slavili naslov prije 10 godina", rekao je Dinamov trener Ante Čačić uoči derbija za koji je rasprodan Maksimir.

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas već je otkrio da neće izvesti najjaču momčad jer planira neke igrače odmoriti za finale Kupa protiv Rijeke. "Moramo razmišljati o finalu Kupa, to nam je utakmica sezone i izvest ćemo na teren optimalnu momčad. Bit će rotacija, ali idemo u Zagreb igrati dobar nogomet i pobijediti."

Hajduk je ove sezone neporažen u derbijima, dobio je dva od derbija okršaja s najvećim rivalom. Prijenos derbija je na Arenasport 1 kanalu.

Pročitajte više