Europa liga

Evo gdje možete gledati Dinamo i Rijeku u Europa ligi

Foto: Milan Šabić/PIXSELL

DINAMO ZAGREB večeras od 18:55 u 2. kolu Europa lige gostuje CSKA Moskvi, dok će drugi hrvatski predstavnik u ovom natjecanju Rijeka gostovati AZ Alkmaaru od 21 sat.

Obje utakmice prenosit će Arena sport. Dinamo će biti na kanalu Arena sport 3, dok će Rijeku prenositi Arena sport 4.

Dinamu je najveća prijetnja Vlašić

U Dinamovoj skupini K sve momčadi imaju po jedan bod. Hrvatski prvak je u 1. kolu na domaćem terenu remizirao s Feyenoordom (0:0), dok je CSKA podijelila bodove s Wolfsbergerom u gostima (1:1).

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

"Imamo ritam utakmica koji je težak, ali u isto vrijeme i dobar jer ne možemo razmišljati što se dogodilo, već moramo misliti o sljedećoj utakmici. To je ljepota nogometa, naravno da je fizički iscrpljujuće. CSKA je jedna od najboljih ruskih momčadi, imaju Nikolu Vlašića koji već dugo igra dobro, kada momčadi i ne ide, on može riješiti utakmicu jednim potezom. Trebamo obratiti pažnju na njega, no imamo kvalitetu za dobar rezultat", rekao je Zoran Mamić pred okršaj protiv ruske momčadi.

Rijeka je u 1. kolu skupine F kao domaćin izgubila od Real Sociedada s 1:0, dok je u drugom susretu ove skupine AZ Alkmaar savladao Napoli (1:0).

Rijeka u velikim problemima pred susret protiv AZ Alkmaara

Trener Rijeke Simon Rožman ima puno poteškoća u slaganju momčadi za ovaj dvoboj. Među onima koji se nisu našli na popisu putnika, a registrirani su za Europa ligu, nalaze se braniči Zoran Arsenić i Nino Galović te vezni igrači Adam Gnezda Čerin i Robert Murić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Upitno je hoće li treneru Rijeke na raspolaganju biti i kapetan Franko Andrijašević, koji se još od utakmice protiv Real Sociedada muči s hematomom, zbog kojeg je morao napustiti igru pola sata prije završetka dvoboja u kojem je Rijeka tek u sučevom dodatku primila gol koji je Baskima donio sva tri boda na Rujevici.

Pored utakmica Dinama i Rijeka, Arena sport će prenositi još osam vrlo interesantnih utakmica okršaja Antwerpa i Tottenhama (Arena sport 1), Real Sociedada i Napolija (Arena sport 3), AEK-a i Leicestera (Arena Sport 5)...

Pročitajte više