KVALIFIKACIJE ZA SVJETSKO PRVENSTVO

Evo kad započinje prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatske i Rusije i kako do njih

Foto: EPA

HRVATSKA reprezentacija će 14. studenog na stadionu Poljud igrati utakmicu posljednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Očekuje se da baš ta utakmica odluči koja će od ove dvije momčadi biti direktan putnik na Mundijal u Kataru sljedeće godine.

Dva kola prije kraja natjecanja Rusija ima dva boda prednosti pred Hrvatskom. Prije međusobnog ogleda u Splitu ove će dvije reprezentacije još jednom na teren, Rusija protiv Cipra, a Hrvatska na gostovanju kod Malte. Ti se susreti igraju 11. studenog, a vjeruje se da će tri dana nakon njih bodovni razmak između Rusije i Hrvatske i dalje iznositi dva boda. To znači da će Poljud donijeti odluku o putniku na SP i putniku u daljnje kvalifikacije.

Pomoć hrvatskoj reprezentaciji za derbi skupine H i utakmicu odluke trebala bi pružiti publika, a Hrvatski nogometni savez sad je objavio uvjete kako do ulaznica i po kojoj cijeni. One će se moći kupiti isključivo preko portala za ulaznice, s time da se do 13. studenog mogu nabaviti po sljedećim cijenama:

Zapad sredina: 200 kn

Zapad: 150 kn

Istok sredina: 120 kn

Istok: 100 kn

Sjever/Jug: 80 kn

Na dan utakmice koštat će:

Zapad sredina: 250 kn

Zapad: 200 kn

Istok sredina: 150 kn

Istok: 120 kn

Sjever/Jug: 100 kn

"Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna covid-potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu", navode iz HNS-a. Više ovdje.

Pročitajte više