EUROPA LIGA

Evo koliko Dinamo može zaraditi preokrene li i izbaci Villarreal

fOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

PORAZ 0:1 od Villarreala umanjio je Dinamove izglede za plasman u polufinale Europa lige, no šansa za taj rezultat i dalje postoji i hrvatski prvak će je pokušati iskoristiti sljedećeg četvrtka kad je na rasporedu četvrtfinalni uzvrat. Ta će se utakmica igrati u Španjolskoj.

Bude li Dinamo uspješan i izbori li plasman među posljednja četiri u natjecanju, zaradit će i lijepu novčanu nagradu. Računaju li se i pretkola Lige prvaka, a potom sve dosad napravljeno u Europa ligi, Dinamo je u ovoj sezoni od europskih utakmica zaradio već više od 10 milijuna eura (oko 76 milijuna kuna), a ulazak među četiri posljednja tima u natjecanju donio bi mu dodatna 2.4 milijuna (oko 18 milijuna kuna).

Za to će biti potrebno poraz 0:1 pretvoriti u prolazak protiv Villarreala, za što trener momčadi Damir Krznar misli da nije nemoguće.

''Optimisti smo pred uzvrat. Prvo poluvrijeme je putokaz i lakše je kad se protivnik osjeti. Zaključak je da imamo rezerve i imamo šansu. Ako smo je vidjeli nakon Tottenhama, zašto ne bismo sada? Odgovorit ću u stilu Dinama: Nema predaje'', rekao je nakon jučerašnje utakmice.

Pročitajte više