Finale lige prvaka

Evo zašto je kasnio početak finala Lige prvaka

Foto: EPA

POČETAK finala Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida pomaknut je za 30 minuta. Prvotno ga je UEFA odgodila za 21:15, a nakon toga za još 15 minuta. Utakmica je počela u 21:36. Problem je bio u velikoj gužvi ispred stadiona u Parizu, gdje zbog loše organizacije tisuće navijača Liverpoola još nisu ušle na stadion, pišu engleski mediji.

Stvorio se golemi red ispred ulaza na kojem su navodno otvorena samo jedna vrata. Gužva je stvorila probleme i nogometašima Liverpoola, koji su se u autobusu do stadiona morali probijati dulje nego što je to očekivano pa su stigli 20 minuta nakon Realovih igrača. 

Novinar BBC-ja javlja da je policija suzavcem pokušala spriječiti navijače da se penju preko ograde te da je i on sam bio pošprican.

"Nikad ovo nisam doživio od kad idem na utakmice. Bio sam ispred ulaza Y sat i pol i nitko se nije pomaknuo. Redari s druge strane su suzavcem špricali ljude. Vidio sam desetak navijača koji su se pokušali popeti preko ograde. Nikad nisam na utakmicama vidio ovakav kaos. Navijači su stisnuti", rekao je Nick Parrott.

 

 

Pročitajte više