DILETTA LEOTTA

Fanovi u šoku nakon što su procurile stare fotke najseksi nogometne voditeljice

Foto: Screenshot/Instagram

TALIJANSKA novinarka Diletta Leotta godinama već glasi za najseksepilniju voditeljicu u Italiji, a i šire.

Specijalizirala se za tamošnju Serie A čime je privukla 5,8 milijuna pratitelja na Instagramu, a njenom šarmu fanovi, kao i nogometaši, teško odolijevaju.

Ipak, Talijani su malo zavirili u njezinu prošlost, još u doba dok je bila tek voditeljica vremenske prognoze.

Fotografije iz mladosti dat će za pravo onima koji ju kritiziraju da je postala "plastična" i neprirodna, odnosno da je totalno promijenila svoj izgled prethodnih godina.

Diletta to stalno poriče, njezin brat plastični kirurg potvrdio je da je imala samo jedan manji operativni zahvat koji nije bitno utjecao na kompletnu sliku.

Ovdje možete vidjeti kako je nekada izgledala, a fanovi na društvenim mrežama ne kriju da su šokirani strašnom transformacijom.

Diletta je inače 28-godišnja sportska novinarka, koja radi za talijanski DAZN, a proglašavaju je jednom od najljepših sportskih novinarki na svijetu.

Koliko je popularna svjedoči i šala Dinamovog golmana Danijela Zagorca uoči utakmice Atalante i Dinama u Milanu.

No 2016. godine dogodio joj se veliki skandal. Hakiran joj je mobitel te su se u javnosti pojavile njene golišave fotografije. Navodno ih je namijenila zaručniku, no ukradene su s aplikacije WhatsApp te su brzo postale viralne.

"Mobitel mi je konstantno zvonio - pozivi, poruke, WhatsApp... Prvo nisam plakala, našla sam snage, no nakon tri dana sam poklekla", otkrila je tada pa dodala:

"Možda sam nekoliko tih fotografija poslala nekome, ali nisam ih vidjela godinama prije nego su procurile i mislila sam da sam ih obrisala. Ne bih ih ni opisala kao seksi", dodala je te napomenula kako se ne osjeća krivo: "Želim reći svim mladićima i djevojkama kojima se dogodilo slično da se ne bi trebali osjećati krivo. Svatko ima pravo raditi sa svojim životom što želi."

 

Pročitajte više