FIFA 18 Imate li ove igrače u ekipi, gadno ste pogriješili

Screenshot: FIFA 18
 
FUTHEAD, portal zajednice igrača FIFA-e, napravio je listu nogometaša koji iako imaju vrlo visoke ocjene, ali ne bi trebali igrati u vašoj ekipi. 
 
Jedan od njih je i golman Gianluigi Donnarumma. Iako se radi o jednom od najboljih mladih igrača, odnosno golmana, iskustva igrača su takva da ga treba izbjegavati. Tako neki navode da ne bi mogao uhvatiti ni prehladu, a kamoli loptu. 
 
Foto: FIFA18/FUTHEAD
 
Poljak Piotr Zielinski našao se na udaru igrača FIFA-e zato što bi po ocjenama u veznom redu trebao moći napraviti puno toga, međutim to jednostavno nije tako. Brzo se umara, defenzivno je poprilično loš, a ne može se pohvaliti ni sjajnom igrom prema naprijed. Ovaj 23-godišnjak trenutno igra za Napoli, a ove sezone je ukupno zabio šest golova, od čega četiri u nacionalnom prvenstvu.
 
Foto: FIFA18/FUTHEAD
 
Niklas Süle s ocjenom 83 trebao bi biti jedan od kvalitetnijih obrambenih igrača u novoj FIFA-i. Sa samo 22 godine i visinom od 195 centimetara Süle je već pronašao svoje mjesto u Bayernu, međutim u igri je jedan od obrambenih igrača s vrlo lošim reakcijama, što nikako nije dobro. Protivnički napadači ga se lako riješe, a situacija se ne popravlja ni ako im kojim čudom Süle uspije oduzeti loptu.
 
Foto: FIFA18/FUTHEAD
 
Radja Nainggolan možda je i najpoznatije ime među dobrim igračima koje ne biste trebali dovesti u svoj tim. Belgijanac bez obzira na ocjenu 86 i sjajne igre koje smo od njega navikli gledati u igri jednostavno ni po čemu ne odskače. Dodavanja i udarci na gol su mu solidni, ali ništa više od toga, baš kao i dribling. Izdržljivost mu je ponekad vrlo dobra, a drugi put jednostavno nije. U svakom slučaju, postoje kvalitetnije alternative.
 
Foto: FIFA18/FUTHEAD
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: FIFA 18
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
 

Pročitajte više