Ove tri jednostavne postavke pomoći će vam u FIFA-i 18

Foto: Screenshot

SVI imamo onog jednog frenda koji prije početka igre, bila ona FIFA ili neka druga, krene namještati postavke kako mu najviše odgovara. Za kvalitetnu večernju zabavu uz pivo to i nije nužno, ali neke postavke olakšat će vam igru te omogućiti da igrate ponešto bolje. Naravno, neće od vas učiniti majstora, ali korak po korak. 

YouTuber Krasi izdvojio je tri takve promjene koje bi vam mogle pomoći, a za njih je potrebno svega dvije minute. Jedne od njih su i postavke kamere. Tako bi kamera trebala biti postavljena na Tele Broadcast, a umjesto da koristite zadanu visinu i zoom i njih treba podesiti. Visinu (height) na 19 te zoom na 3, što će vam donijeti bolji pregled igre i vidjet ćete sve igrače na radaru. 
 
Screenshot: YouTube
 
Druga postavka se tiče imena igrača. Naime, kada igrate online umjesto imena igrača na terenu pojavit će vam se nadimak protivnika protiv kojeg igrate. Postavljanjem opcije Player Indicator na Player Name to ćete onemogućiti. U većini slučajeva važnije je kojim igračem protivnik upravlja nego koji je njegov nadimak. Ovako ćete lakše znati koja je protivničkom igraču jača noga, koliko je brz i ostale važne detalje.
 
Screenshot: YouTube
 
Treća postavka odnosi se na lob dodavanje, koje je jedan od najboljih načina za izbacivanje napadača u kvalitetnu poziciju za gol, ali ga je i dosta teško izvesti. Kako biste imali više kontrole pri izvođenju takvog dodavanja namjestite postavku Lob Pass Assistance na Manual. 
 
Screenshot: YouTube
 

 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Esport
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više