Fiorentini: Igrači moraju bolje igrati, sretni smo što nismo izgubili

DIREKTOR Hajduka Fredi Fiorentini, komentirajući utakmicu u Koprivnici, rekao je kako nije u potpunosti zadovoljan igrom Hajdukove momčadi, te kako igrači moraju dati još više od sebe i igrati bolje.

"Ah , što da vam kažem. Igrala se jedna dobra i izjednačena utakmica, po teškom, nekvalitetnom terenu i velikoj vrućini. Ipak mi smo zadovoljni i sretni što nismo izgubili." - rekao je Fiorentini za Index.hr.

Direktor Fiorentini smatra da je Slaven Belupo dobra i maksimalno organizirana momčad koja je pokazala svoje kvalitete, te dodaje kako će Hajduk u nastavku prvenstva morati igrati na pobjedu.

"Iduće subote na Poljudu nas očekuje derbi, moramo se što bolje pripremiti da dobijemo tu utakmicu i to je to." - ukratko je Fiorentini prokomentirao buduće poteze u klubu.

Hajduk za tjedan dana na Poljudu ugošćuje zaprešićki Inter koji je danas bio bolji od Varteksa s 2:0.

Situacija u Ligi za prvaka postala je vrlo zanimljiva. Naime, Hajduk je prvi sa 44 boda, Rijeka je druga sa 43 boda, a Inter je treći sa 42 boda.

Prvo mjesto Hajduka više nije ni blizu sigurno kao što je bilo prije kraja prvog dijela HNL-a, a Štimac će na klupi Hajduka morati unijeti dosta promjena želi li doći do naslova prvaka.

Pročitajte više