Galaxy i Beckham nakon novog poraza sve dalje od doigravanja

LA GALAXY, momčad Davida Beckhama, sve je dalje od plasmana u doigravanje američkog nogometnog prvenstva. U subotu su pretrpjeli novi poraz na kod Columbusa s 1:0. Jedini pogodak postigao je Alejandro Moreno u 43. minuti. Columbus je i prije ovog dvoboja imao osigurano mjesto u doigravanju, a nakon ove runde je osigurao i prvo mjesto u Istočnoj konferenciji.

Beckhamova momčad je, pak, sve dalje od plasmana u doigravanje na Zapadu, budući da zauzima posljednje mjesto s 29 bodova. Protiv Columbusa su izgubili i treću uzastopnu utakmicu u gostima. Od pozicije koja ih vodi u ''playoff'' udaljeni su pet bodova, a do kraja regularnog dijela ostala su još samo tri kola.

Beckham se u ovom dvoboju nije proslavio. U 32. minuti dobio je žuti karton zbog preoštrog starta, pa će sljedeću utakmicu protiv Colorada morati propustiti zbog suspenzije.

"Razočaran sam, ali ne mogu na utakmici razmišljati o tome hoću li dobiti žuti karton zbog kojeg neću smjeti igrati u sljedećoj, jer onda ne bih ušao kako treba niti u jedan duel",  objasnio je engleski reprezentativac.

Ante Jažić, bivši igrač Hajduka i Hrvatskog Dragovoljca, prosjedio je na klupi cijelu utakmicu.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više