KUP ITALIJE

Gattuso: Želim zahvaliti cijelom nogometnom svijetu na podršci koju sam dobio

Foto: EPA

NAPOLI je jučer odigrao 1:1 s Interom na domaćem terenu te tako nakon pobjede od 1:0 iz prve utakmice u Milanu prošao u finale talijanskog kupa, u kojem ga čeka Juventus.

Momčad Gennara Gattusa uspjela je u dvije utakmice izbaciti favorizirani Inter, a Gattuso je bio presretan zbog prolaska u finale:

"Sada nas čeka Juventus, klub koji je naučen pobjeđivati i ima mentalitet prvaka, ali imamo što reći u toj utakmici. Svjesni smo da ćemo morati odigrati fantastičnu utakmicu ako želimo osvojiti trofej."

Lijepa gesta

Lorenzo Insigne zabio je pogodak za Napoli i posvetio ga Gattusu zbog toga što je talijanski stručnjak ranije ovog mjeseca ostao bez mlađe sestre. 

"Želim zahvaliti cijelom nogometnom svijetu na podršci koju sam dobio. Nije bilo lako. Posvećujem ovaj prolazak mojoj obitelji, moji roditeljima i mojoj sestri koju smo svi jako voljeli", rekao je Gattuso pa se vratio susretu:

"Volim sa svim igračima biti potpuno jasan. Svakog dana moram birati i nekoga ostaviti na klupi, ali sad kad imam mogućnost napraviti pet zamjena, mogu potpuno iskoristiti svu snagu momčadi. Mi smo momčad s puno kvalitete, ali još radimo na nekim stvarima. Primili smo nevjerojatan gol iz kornera, ali nije to bila pogreška Ospine."

Napoli - Inter Rezultati uživo

Pročitajte više