MARIO PAŠALIĆ

Gazzetta: Ovo (vjerojatno) ne znate o Mariju Pašaliću

Foto: EPA

GOLOM koji je postigao Manchester Unitedu, Mario Pašalić postao je prvi igrač jedne talijanske momčadi koji je u Ligi prvaka zabio pogodak i Unitedu i Manchester Cityju, navodi La Gazzetta dello Sport koja svojoj publici donosi drugačiji uvid u karijeru i život hrvatskog reprezentativca.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK PAŠALIĆA

Idol Frank Lampard

"Ono što (vjerojatno) niste znali", naslov je teksta u kojemu talijanski sportski dnevnik donosi u nekoliko točaka zanimljivosti iz Pašalićevog života, a osim podatka o golovima mančesterskim timovima piše i o njegovom privatnom životu. Navodi tako da je rođen u Njemačkoj, da su mu roditelji Hrvati, a najveća obožavateljica Marija s kojom se oženio 2019. i s kojom nerijetko dijeli zajedničke fotografije i na društvenim mrežama.

Idol mu je bio Frank Lampard, tvrdi se uz podsjetnik na izjavu:

"S obzirom na poziciju na terenu, njemu sam se uvijek divio i zbog stila igre i kvalitete. Preda mnom je puno posla želim li postati kao on."

Voli Bergamo i šetnje

To je nogomet, navodi Gazzetta i piše da mu je druga strast tenis i da se divi Goranu Ivaniševiću. Iako je živio u velikim gradovima, Bergamo mu se jako sviđa i uživa u njemu u dugim šetnjama i tamošnjoj hrani.

Od sezone 2012./2013. na učinku je od 59 golova i 27 asistencija za klubove u kojima je nastupao.

Pročitajte više