Gidsel napao Duvnjaka i nakon utakmice: Tome što on radi nije mjesto u rukometu

Foto: Pixell

HRVATSKA rukometna reprezentacija remizirala je s Danskom 32:32 u ključnoj utakmici u borbi za četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Momčad Hrvoja Horvata odigrala je odličnu utakmicu protiv aktualnih svjetskih prvaka, ali ostala je malo kratka za pobjedu. Sjenu na odličnu utakmicu bacio je sjajni danski igrač Mathias Gidsel svojom reakcijom nakon jednog duela s Domagojem Duvnjakom u prvom poluvremenu.

U 12. minuti se prema vratima Hrvatske zaletio Mathias Gidsel, a Domagoj Duvnjak je grubo ušao u igrača Füchsea. Danac je s bolnom grimasom pao na parket, gdje mu se dobru minutu i pol ukazivala pomoć, a suci su Duvnjaku pokazali dvije minute kazne. Kad se Gidsel pridigao, Duvnjak mu je prišao i pokušavao se nekoliko puta ispričati na grubosti, no Danac je odbio ispriku i nije želio ni pogledati kapetana Hrvatske. Nakon utakmice Danac je nastavio napadati Duvnjaka: 

"Nikad nisam iskusio nešto ovakvo. Na trenutke je bilo poprilično divlje na terenu. Nije prvi put, već sam imao ovakvu situaciju s Duvnjakom u Berlinu. Mislim da su im bile dopuštene neke divlje stvari. Znam, Duvnjak to radi svjesno. Bio je to udarac šakom u glavu, tome nije mjesto u rukometu", rekao je Gidsel za danski TV2.

Pročitajte više