Gudjohnsen iz Kotor Varoši ostaje na Poljudu: Trabzon "nema tih para" za Ibričića

ŠEST milijuna eura, koliko za najboljeg igrača traži Hajduk, prevelik je zalogaj za klub s Crnog mora tako da se Ibro neće pridružiti Hrvoju Čali i Dragi Gabriću.

"Odšteta od šest milijuna je, čini se, za njih prevelika. To bi moglo ohladiti njihov interes. Međutim, s druge strane postoji konkretno zanimanje jednog francuskog prvoligaša", izjavio je za Dnevni avaz Ibričićev menadžer Anđelko Jurkić.

Nekadašnji klub Davora Vugrineca očigledno je previše čekao, jer da je reagirao ranije mogao je profitirati na Hajdukovom podcjenjivanju najboljeg igrača - poznato je da je Ibričić sve do zimske pauze bio jedan od najlošije plaćenih prvotimaca pa ni odštetni zahtjev ne bi mogao biti koliki je sad, nakon što su se u Hajduku konačno sjetili i osjetno pojačali gažu playmakeru.

Ibričić: Meni je u Hajduku prelijepo

Ibričić je i za bosanske medije ponovio ono što stalno govori za hrvatske: "Takvim pričama se više ne opterećujem. Sve što znam, saznao sam iz novina. Ako na ljeto bude nešto konkretno - bude, a ako ne bude, nikakav problem. Meni je u Hajduku prelijepo."

Ljubimac splitske publike istaknuo je da trenutno ima mnogo većih i aktualnijih briga od eventualnog transfera: "Uzvrat polufinala Kupa protiv Dinama nam je utakmica i prilika za spas sezone. Jedino nas plasman u finale spašava. U Zagrebu smo imali priliku za bolji rezultat. Vidjeli smo da se sa Dinamom možemo ravnopravno nositi.

Sigurno je da će Poljud biti pun. Spektakl na tribinama je zagarantiran, a nadam se da će tako biti i na terenu. Vjerujem da ćemo proći u finale."

Pročitajte više