Gullit: Mourinhove žalopojke su smiješne - potrošio je 300 milijuna eura na pojačanja!

NIZOZEMAC koji uživa kultni status među navijačima Chelsea, poručio je kolegi da prestane kukati zbog nedostatka novca za prinove i previše ozlijeđenih igrača, jer ispada smiješan.

"Ne shvaćam kako Mourinho stalno ponavlja koliko mu nedostaje Terry, kada raspolaže najvećim transfer budžetom u Europi", čudi se nekadašnji igrač i trener kluba sa Stamford Bridgea.

Gullit je poklonik Mourinhovog trenerskog umijeća, ali ga je ipak upozorio prije večerašnjeg polufinalnog ogleda Liga kupa sa nižerazrednim Wycombeom: "Zabrinut sam kako se stalno žali: nedostaje mi ovaj, nedostaje mi onaj igrač. Kada na raspolaganju ima tako enormne svote za transfere i plaće trebao bi popuniti sve rupe kojer nastanu zbog ozljeda ili odlazaka igrača i doista je čudno kako stalno ponavlja istu priču".

"Iz perspektive navijača sigurno ne izgleda dobro kada se menager stalno žali zbog financijskih restrikcija kada znamo da je na dovođenje igrača potrošio 300 milijuna eura", upozorio je Gullit Mourinha.

"Special One", kako Mourinha zovu engleski novinari, je na ratnoj nozi sa vlasnikom kluba, Romanom Abramovič, jer se ruski milijarder zainatio i nije htio dati Posebnom sitniš od 4 milijuna eura za Izraelca Ben Haima iz Boltona, kojim bi Mourinho popunio rupe u obrani. Naravno da se treneru ne sviđa ni što je bogatstvo potrošeno na kupnju gazdinog prijatelja Ševčenka, koji se očigledno nije snašao u Premiershipu.

Foto: AFP

Pročitajte više