#RESPECT Hajduk na Instagramu objavio sliku za Pejina

Foto: Instagram Hajduk

NAKON derbija se opet najviše se priča o suđenju. U Hajduku su bijesni. Smatraju da ih je u ludoj završnici susreta sudac utakmice Tihomir Pejin grubo oštetio u čak dva navrata. Najprije je priznao izjednačujući gol Benkovića u 89. minuti, postignut vjerojatno iz ofsajda, a onda, u šestoj minuti sudačke nadoknade nije svirao i drugi penal za Hajduk nakon starta Sigalija na Ercegu.
 
Hajduk je na svom Instragram profilu stavio fotografiju spornog dvoboja na kojoj se vidi kako igrač Dinama s leđa koljenom u butinu pogađa napadača Hajduka koji od siline udarca pada.
 
Za Pejina to ili nije bio prekršaj za 11 metara, ili se jednostavno nije usudio u samo dvije minute duboko u sudačkoj nadoknadi dva puta svirati kazneni udarac za Bijele.
 
Hajduk je uz fotografiju priložio hashtag #Respect, aludirajući time na odluku suca Pejina koji je prošle sezone, umjesto da isključi Soudanija nakon brutalnog udaranja igrača Lokomotive, Alžircu pokazao samo znak Respect, simbol fair-playa koji je nosio oko ruke.
 
Zbog toga što je naknadno kaznio Soudanija zbog tog poteza, smijenjen je disciplinski sudac HNL-a Saša Pavličić Bekić. HNS je njegovu odluku poništio i Alžirac je igrao sljedeću utakmicu protiv Hajduka.

Pročitajte više