HNL

Hajdukov Brazilac: Želimo u skupine Europa lige. Bjelanović progovorio o Posavcu

Screenshot: Facebook

U susretu 35. kola Prve HNL Hajduk je na praznom Poljudu svladao Istru 1961 s 4:1 i tako stigao do trećeg mjesta sa 62 boda, tri više od četvrtog Osijeka koji od 19 sati igra protiv Gorice.

"U prvom poluvremenu smo osjetili da ne igramo dobro, ali spasili smo se u drugom dijelu. Kod Dinama idemo pobijediti, uvijek igramo za pobjedu. Nije to utakmica u koju možemo ući ispod 100%, ipak je to derbi", rekao je Jairo pa dodao:

"Želimo ući u grupu Europa lige na ljeto i vjerujemo da to možemo. Za to ćemo se i pripremati."

"Teška utakmica, zeznuta za nas, morali smo pobijediti zbog Europe, bili smo nervozni u prvom poluvremenu, ali izvukli smo to u drugom poluvremenu", rekao je vratar Posavec nakon utakmice pa prokomentirao utakmicu protiv Dinama: 

"Ne mora se to previše najavljivati, najveći nogometni derbi u Hrvatskoj, dobro je da smo si osigurali Europu, ali svejedno idemo u Zagreb motivirani", zaključio je Posavec. 

Nema novosti o Posavcu

Nakon utakmice oglasio se i Saša Bjelanović. 

"Preuzeli smo momčad koja je bila nesigurna nakon ispadanja iz Kupa, a od onda su svi napravili odličan posao i postavili Hajduk u dobru situaciju pred ulazak u novu sezonu", rekao je sportski direktor Hajduka pa dodao: 

"Želimo da prva momčad bude nešto gdje se ne dolazi lako, radit će na tome trener, ali i mi."

Bjelanović nije htio posebno komentirati situaciju oko Josipa Posavca, ali naglasio je da će javnost uskoro biti informirana ostaje li on u Hajduku ili ne.

 

 

 

 

Pročitajte više