Hajdukov trener odgovorio Jošku Jeličiću

Foto: Hina; Screenshot HRT

JOŠKO JELIČIĆ, bivši nogometaš koji danas na HTV-u radi kao nogometni analitičar, nije oduševljen igrama Hajduka pod trenerom Joanom Carrillom.
 
"Nema nijedne naznake bolje igre. Sustav igre ne odgovara ovim igračima, ne podiže se vrijednost igrača, ne razvija se potencijal. Trener Carrillo je teoretski sve sjajno objasnio, ali se niti u jednoj utakmici njegova momčad nije nametnula s posjedom lopte", rekao je Jeličić nakon utakmice Lokomotive i Hajduka (0:0).
 
Jeličić je imao rasprave i s bivšim trenerom Hajduka Marijanom Pušnikom, a sada mu je odgovorio i Carrillo.
 
"Je li on trener? Maradona je bio najbolji igrač na svijetu, ali nije najbolji trener, odnosno nije kao trener postigao najbolji rezultat", rekao je Carrillo za Dalmatinski portal.
 
"Postoje razne filozofije igre, svakako i Jeličić može imati svoju ideju. Nastojim da igramo u najprikladnijem sistemu, a puno toga uvjetuju i ozljede", odgovorio je Jeličiću trener četvrtoplasirane momčadi HNL-a.
 
Koji je cilj Hajduka?
 
"Moja ideja je osvojiti maksimalni broj bodova, doći do treće pozicije i pripremiti momčad za sljedeće prvenstvo i Europu. Borit ćemo se da završimo na trećem mjestu, imam puno povjerenje u moje igrače. U svakoj utakmici idemo na pobjedu."
 

Pročitajte više