HAJDUK

Hajdukovi navijači na Fejsu krive samo jednog čovjeka za težak poraz na Maksimiru

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

HAJDUK je izgubio 4:1 od Dinama u petom kolu SuperSport HNL-a. Hajduk je poveo golom Janija Atanasova u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena, a Dinamo je u drugom poluvremenu napravio velik preokret. Martin Baturina pogodio je za 1:1 u 61. minuti, a Arijan Ademi bio je strijelac za preokret tri minute kasnije.

Pobjedu Dinama potvrdio je Amer Gojak u 84. minuti. Posljednji gol na utakmici djelo je Mislava Oršića u 91. minuti. Nakon utakmice Hajdukovi su navijači na Facebooku iznijeli svoja mišljenja o porazu na Maksimiru. Većina ih smatra da je glavni krivac za poraz Hajdukov trener Valdas Dambrauskas, koji je večeras derbi započeo u formaciji 3-5-2.

Na društvenim mrežama krive Dambrauskasa

"Glavu gore, izgubili smo od boljega od sebe, nema ljutnje, to je naša realnost..čestitke Dinamu, a mi se okrenimo sami sebi. Jaki smo ali za drugo mjesto, ali svejedno Hajduk ispred svih uvijek i zauvijek."

"Primit 4 gola u poluvremenu može samo amaterska ekipa, igra i pristup ispod svake razine, može vas biti sram od prvog do zadnjeg u klubu."

"U dvije utakmice skinuti gaće i imati 30 posto posjeda sve govori. Sretno uletjela bomba Atanasova i to je to. Dinamo je klasa iznad nas, a ovo je samo nuspojava toga. Nadam se da ćemo jednom i mi biti na ovoj razini."

"Trenerov poraz. I ne kenjajte mi sad da pivam jer se zna da obožavam Dambru, ali ne možeš mi igrati bez napada s Dinamom. Protiv Vitorije se vidjelo da to ne funkcionira, samo sreća što oni nemaju blage veze. Glavu gore, ali moglo se bolje ući u utakmicu."

"Trenerova krivica, od nepotrebnog isprobavanja sustava koji inače ne igramo do isto tako mijenjanja standardne postave. Tko ne može u početku sezone igrati dvije utakmice u tjednu ne treba ni igrati, nek idu na bauštelu pa će vidjeti što je težak život a ne da kukaju sto igraju vise utakmica."

"Dambrauskas. krivo mi je sto moram ovo reći, ali jedini krivac si ti s ovim neuspjelim eksperimentom."

"Ako Nikoličius ne risi ne jednog, nego minimalno dva vezna, moremo se pozdraviti s bilo cime. Pa nije jebeni Krovinović Isus Krist da nan more sam iznit 40 utakmica u sezoni. Kapa do poda i Grgi, Janiju i Vukoviću, igrači su Hajduka i triba ih podržat maksimalno, al u ovoj ekipi doslovno niko ne zna spojiti obranu s napadon, niti držat sredinu terena. Na kraju krajeva 3 od 4 su nan dali njihovi centralni vezni, to nije slučajno. Glavu gori Hajduče!"

Pročitajte više