HRVAT I SLOVENAC DOMINIRAJU MADRIDOM Španjolci na dan derbija izabrali gradski Dream Team

Foto: Getty Images/Guliver Image

ATLETICO - REAL od 20:45, derbi 12. kola La Lige. Gradski rivali u iznimno važan meč ulaze bodovno poravnati i osam bodova iza vodeće Barcelone. Rival koji večeras izgubi mogao bi se prije trećine sezone oprostiti od naslova.

El Derbi Madrileno je ovaj put posebno rezultatski važan, ali i povijestan. Prvi je koji se igra na novom Atleticovom stadionu Wanda Metropolitano.
 
Marca, madridski sportski dnevnik i jedan od najčitanijih svjetskih specijaliziranih listova, tim povodom pozvao je čitatelje da izaberu idealnu momčad sastavljenu od igrača velikih rivala.
 
Za svaku poziciju, od vratara do trenera, ponudili su po dva konkurenta (jednog iz svakog kluba), a nešto više od šest tisuća čitatelja složilo je madridski dream team u kojem dominiraju igrači Reala.
Čak devetorica su u momčadi i samo dvojica iz Atletica. Na golu je Jan Oblak, ali s premoćnih 90 posto glasova, dok je Kiko Casilla dobio tek šest posto. U napadu uz Cristiana Ronalda nije Karim Benzema nego Correa, koji je dobio 48 posto glasova ispred Francuzovih 34 posto, dok je 18 posto glasača bilo neodlučno. Luka Modrić za mjesto u vezi je pobijedio Kokea sa 69 naprema 20 posto.
 
Iako na terenu dominiraju igrači Reala, ovu imaginarnu reprezentaciju Madrida s klupe bi vodio trener Atletica. Simeone je dobio 44 posto glasova ispred Zidaneovih 41. 

Rezultati by SofaScore
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Luku Modrića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Luka Modrić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku,  dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 
 

Pročitajte više