lige petice

I dok se svi smiju promašaju stoljeća, Mbappe je pokazao veličinu

Foto: Screenshot Twitter

PSG je u 31. kolu francuskog prvenstva remizirao sa Strasbourgom kod kuće (2:2). Bio je to prvi kiks aktualnog prvaka nakon osam uzastopnih pobjeda, a "zasluge" za to sasvim sigurno idu Maximu Choupo-Motingu, kamerunskom napadaču domaćih. Premda je zabio za vodstvo svoje ekipe, Kamerunac je nevjerojatnom reakcijom u 28. minuti pri rezultatu 1:1 "ukrao" gol suigraču i istovremeno se pobrinuo za vjerojatno najbizarniji promašaj sezone.

Christopher Nkunku lobao je gostujućeg golmana i lopta je išla ravno u gol. Choupo-Moting pratio je akciju i loptu, da bi potom neobjašnjivim potezom išao potvrditi pogodak sa same gol-crte, ali je na vlastitu nesreću nekako uspio izbaciti loptu iz gola.

Promašaj Choupo-Motinga postao je hit na društvenim mrežama, mnogi su ga proglasili promašajem stoljeća, a nesretni kamerunski napadač pravdao se tako što je rekao da je mislio da je u pitanju zaleđe.

I dok mu se mnogi izruguju, Kylian Mbappe bio je taj koji je stao u zaštitu suigrača u poruci koju je objavio putem Instagrama.

''Šteta što nismo uspjeli, pokušali smo… Podrška Ericu Maximu Choupo-Motingu, ja sam puno više toga promašio ove sezone. Ostajemo ujedinjeni, imaš našu podršku.''

Pročitajte više