Ibrahimović: Lijepo je zabiti, no još nisam posve spreman

Totalsport
Foto: AFP

ŠVEDSKI napadač Barcelone Zlatan Ibrahimović bio je oduševljen svojim pogotkom u debiju u španjolskom nogometnom prvenstvu. Barcelona je na otvaranju sezone u 1. kolu Primere s 3-0 pobijedila Sporting Gijon na Cam Nou, a Ibrahimović je zabio u 82. minuti glavom iz teške situacije, iz pada.

Kako je Šveđanin radi frakture lijeve šake propustio put u Sjedinjene Američke Države na predsezonske pripreme sa sada već bivšim klubom Interom, kao i većinu Barceloninih predsezonskih utakmica iz istog razloga, u dvoboj sa Sportingom ušao je ne posve zaliječen, ali je na kraju bio zadovoljan učinjenim.

"I dalje se ne osjećam 100 posto spremnim, ali približavam se tome malo po malo. Ne mogu reći da ću biti spreman već sutra, ali napredujem polako i bolje upoznajem svoje nove suigrače", rekao je Ibrahimović i tada komentirao svoj pogodak.

"Momčad je igrala dobro i olakšala mi je zabijanje gola. Vrlo sam sretan što sam zabio u debiju, ali ne bih uspio bez pomoći suigrača", dodao je švedski reprezentativac.

Pročitajte više