"Igrači su izdali Bilića": Nekadašnja zvijezda Liverpoola brani hrvatskog trenera

Foto: Guliver Image/Getty Images

WEST HAM je ostvario najveću pobjedu ove sezone - s 1:0 pobijedio je aktualnog prvaka Chelseaja.
 
Mnogi smatraju da je Slaven Bilić, koji je nakon 11 kola dobio otkaz u West Hamu, izgubio podršku igrača, a time i posao. U prilog takvim tvrdnjama ide i ovakva igra londonskog kluba.
 
Bilića je zamijenio David Moyes, a igrači su u okršaju sa Chelseajem pokazali da mogu puno više od onog što su pokazivali ove sezone s hrvatskim trenerom na klupi.
 
"Velika pobjeda West Hama nakon dobre igre protiv Manchester Cityja. Ako mogu tako igrati protiv boljih momčadi, nema isprike zašto ne mogu protiv onih ravnih sebi", poručio je Stan Collymore, bivši napadač Nottingham Foresta, Liverpoola i Aston Ville.
 
"West Ham je momčad za prvih deset mjesta na ljestvici, očito pronalazi put prema formi. Igrači su izdali Slavena", dodao je Collymore koji je za englesku reprezentaciju odigrao tri utakmice.
 
Bilić je otkaz dobio iako je bio statistički najuspješniji trener West Hama u Premierligi. West Ham je u Bilićevom mandatu u 87 utakmica Premier lige osvojio 116 bodova, odnosno 1,33 boda po susretu.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Slavena Bilića, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Slaven Bilić

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više