Irci dobivaju besplatne pizze za svaki gol koji prime Francuzi

IRCI i dalje ne zaboravljaju nepravdu koja im je nanesena u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo kad im je Thierry Henry, igrajući rukom, uskratio odlazak u Južnu Afriku. Nije ni čudo da se zbog toga naslađuju s francuskom nesrećom na jugu Afrike, a svoj je doprinos odlučio dati i irski ogranak Pizza Huta. Američki lanac restorana odlučio je dijeliti besplatne pizze za svaki gol koji Tricolori prime na SP-u.

"Sjećate li se 'rukometnog' incidenta? E, pa Pizza Hut će dijeliti besplatne pizze za svaki gol postignut protiv Francuske", objavio je restoran na svojem profilu na Facebooku.  Zainteresirani posjetitelji stranice su u nastavku zamoljeni da pritisnu oznaku "Free Pizza" svaki put kada Francuzi prime pogodak. Na taj način će dobiti pin koji će im omogućiti dostavu besplatne pizze.

U četvrtak je Pizza Hut očito imao dosta posla, ali i gubitaka, s obzirom da su izabranici Raymonda Domenecha izgubili 2:0 od Meksika u 2. kolu skupine A. Taj poraz vjerojatno znači i da Irci neće imati još puno prilika za besplatnim obrokom, jer je velika vjerojatnost da će utakmica protiv Južnoafričke Republike sljedeći utorak Francuzima biti i posljednja na SP-u. No, što je jedan komad pizze prema užitku koji donosi propast mrskih im Francuza?
 

Pročitajte više